Sportstudio in tuinhuis

Maak een eigen sportstudio in uw tuinhuis!

Spookt het al een tijdje door uw hoofd, dat u graag een eigen sportstudio wilt hebben? Maar biedt uw huis geen geschikte ruimte? Dan is een eigen sportstudio in een tuinhuis de ideale oplossing! Misschien is een sportstudio in uw tuinhuis zelfs een beter idee dan een sportstudio in huis! Wij geven u de voordelen van een eigen sportstudio in uw tuinhuis.

#1 Geen abonnementskosten

Ja, een tuinhuis is een investering om uw eigen sportstudio in te maken. Een tuinhuis kunt u echter ook multifunctioneel maken door naast de sportstudio een overkapping erbij aan te bevestigen. Hieronder kunt u in de zomerdagen heerlijk loungen! Dat is ook een manier om de investering terug te verdienen. 

Met een sportstudio in uw tuinhuis heeft u ook geen maandelijkse abonnementskosten. U hoeft enkel te investeren in apparatuur, als u die al nodig heeft. Tegenwoordig wordt er ook veel gesport met eigen lichaamsgewicht, waardoor u eigenlijk nauwelijks nog grote apparatuur nodig heeft.

#2 Geen reistijd en altijd ruimte

Heeft u het ook altijd zo druk en eigenlijk te weinig tijd om te gaan sporten? Met een sportstudio in uw eigen tuin heeft u geen reistijd! Binnen een paar stappen kunt u al heerlijk sporten. Geen smoesjes meer dat u lang in de file hebt gestaan en de sportschool te ver is! Gewoon thuis je sportkleding aan, en de tuin in. Hoe heerlijk is dat?!

U heeft ook altijd ruimte als u gaat sporten in uw eigen sportstudio. Wachten tot een sporttoestel vrij is, is verleden tijd! U heeft alle ruimte en hoeft niet te wachten tot u kunt gaan sporten. Even opwarmen en gaan!

#3 Heerlijk frisse lucht!     

Bent u ook wel eens naar de sportschool gegaan en bij binnenkomst bijna rechtsomkeert gegaan? Doordat er soms veel mensen sporten in een sportschool tegelijkertijd sporten, kan het muf gaan ruiken en heel warm zijn. Dat is natuurlijk eenmaal zoals veel mensen gaan sporten in dezelfde ruimte, en dan gaan we zweten. Heel normaal! Maar met een eigen sportstudio in uw houten tuinhuis heeft u altijd frisse lucht! Wordt het toch te warm als u aan het sporten bent? Dan zet u toch de deur en de ramen wagenwijd open?                                                                                                                                                                                                                   

Bent u al overtuigd van de voordelen van een sportstudio in een tuinhuis, maar heeft u nog geen tuinhuis? Neem dan eens een kijkje op www.lugarde.nl en kies een model die voldoet aan uw wensen en die perfect in uw tuin past! Ziet u niet iets wat precies voldoet aan uw wensen? Ontwerp dan uw eigen unieke tuinhuis in de 3D-configurator van Lugarde! 
 

Terug naar overzicht