De voordelen van een blokhut in uw tuin

Een tuin kan er bij iedereen anders uitzien. Bij de één is een tuin strak met weinig planten, terwijl bij de ander de tuin vol met groeiende en bloeiende bloemen en planten staat. Iedereen heeft natuurlijk ook een eigen smaak. Er zijn grote tuinen, kleine tuinen, balkontuintjes, kasteentuinen en zelfs verticale tuinen. Allemaal prachtig om te zien, maar u zult niet overal een houten blokhut in de tuin zien. Een blokhut in een verticale tuin wordt natuurlijk heel lastig, maar er zijn wel heel veel mogelijkheden – ook voor kleine tuinen. In dit artikel leest u een aantal voordelen van een blokhut in uw tuin.

Een blokhut voor groot en klein

Het is allereerst heel belangrijk om te weten dat blokhutten geschikt zijn voor grote én kleine tuinen! Tegenwoordig heeft u geen grote tuin meer nodig om een blokhut te kunnen plaatsen. Natuurlijk, een balkon is te klein om een blokhut te plaatsen, maar ook in kleine tuinen kunt u een blokhut bouwen. Er zijn bestaande modellen, maar u kunt tegenwoordig ook een model blokhut kiezen en die kleiner laten maken. Hierdoor zijn er ook voor de kleinere tuin mooie, passende modellen te vinden.

Verschillende wensen, verschillende stijlen

Als u even een uurtje op Google rondkijkt zult u al gauw zien dat er honderden verschillende modellen houten blokhutten zijn. Soms kun je dan door de bomen het bos niet meer zien. Waarschijnlijk heeft u wel gezien dat ook de stijl van de blokhutten kan verschillen. U kunt kiezen voor een moderne blokhut met een plat dak, of een klassieke blokhut met een warme, tijdloze uitstraling of gaat u toch voor robuust en stoer?  

Een blokhut op maat

Een blokhut kan een hele andere dimensie geven aan uw tuin. U kunt tegenwoordig zelfs ook al een blokhut op maat ontwerpen! Dat is het mooiste voordeel en eigenlijk zorgt dit voordeel tevens ook voor voordeel #1 en voordeel #2! Een blokhut op maat, precies naar uw eigen wensen en eisen, dat wilt u toch ook?!

Wilt u nu ook een blokhut in uw tuin? Ontwerp dan zelf uw eigen blokhut via de 3D-configurator van Woodpro. Groot of klein, plat dak of zadeldak, de kleur en het formaat, u kunt hem geheel naar wens ontwerpen! Bent u al begonnen?

Terug naar overzicht